Hogyan lettem masszőr és mentálhigiénés szakember?

BEMUTATKOZÁS
Hogyan lettem masszőr és mentálhigiénés szakember?

Révi Erik vagyok. Angol–kommunikáció szakon szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, illetve a Veszprémi Egyetemen. Legutóbb a Budapesti Gazdasági Egyetem munkahelyi mentálhigiénés szakember képzését végeztem el.

Karrierem kezdetén angol üzleti kommunikációt tanítottam cégeknél. A tanítás mellett folyamatosan stratégiai, illetve kommunikációs tanácsokat is adtam cégvezetőknek és magánembereknek egyaránt. Egy idő után felfigyeltem arra, hogy személyes véleményemet, tanácsaimat is egyre többször kérik, hatékony segítséget tudok nyújtani életvezetési kérdésekben és a magánéleti kommunikációban is.

Azzal nyújtok hatékony támogatást, hogy olyan belső folyamatok elindítását és irányítását segítem, amelyek végére ráláthatsz problémáidra és felismerheted azok megoldásait is.

Elég sok mindent tanultam alaposan az életem során és sokszor én magam is vágytam arra, hogy ne csak a fejem, hanem a testem is fel tudjon frissülni, így jött az, hogy számtalan masszázstechnikát próbáltam ki és élveztem azok üdítő hatásait.

E kalandozások során megismertem egy masszőrt, akinek 90 perces masszázsa után egy hónapig úgy éreztem, hogy a föld felett lebegek. Testileg-lelkileg megújulva, feltöltődve álltam a hétköznapok megpróbáltatásai elé. Meg akartam ismerni a titkát, el akartam sajátítani ezt az eljárást, így találtam rá az ősi thai masszázstechnikára. Masszőr pedig így lettem.

Számomra ezek a munkák teljesen kiegészítik egymást, fontosnak tartom, hogy a testünkkel, elménkkel és lelkünkkel egyaránt foglalkozzunk.

http://g1intezet.hu/index.php/szakembereink/orvosok-szaktanacsadok.html
www.lelektorna.hu
www.massagefactory.hu