Új masszázzsal várom minden kedves vendégemet! Most bevezető áron!!

Az akció időtartama: 2019.10.23. – 2019.12.01.

Ezen idő alatt a
60 perces mélyszöveti masszázs: 5.000 Ft
a 90 perces pedig: 7.500 Ft.

További információ, bejelentkezés: 06-20-99-1-72-72.

A MÉLYSZÖVETI MASSZÁZST KIMONDOTTAN AZOKNAK AJÁNLOM, AKIKNEK A LÁGY, RELAXÁLÓ, PIHENTETŐ MASSZÁZSFORMÁK MÁR KEVÉSNEK BIZONYULNAK.

Kinek ajánlom?

Ha sportolsz – legyen szó versenysportról vagy rendszeres testmozgásról -, netán gyakran túrázol, vagy bármi egyéb okból átlagon felüli fizikai terhelésnek vagy kitéve, akár a munkahelyeden, akár az élet egyéb területein kimondottan ezt a típusú masszázst ajánlom! 

Kik fogják kedvelni?

Ezt az alapvetően erős masszázst azok is kedvelni fogják, akik jobban szeretik az  erőteljes kezelést a gyengédebbekkel szemben. Ha valamilyen krónikus fájdalommal küzdesz, szintén jó szívvel ajánlom a ezt a típusú masszázst, hiszen a mélyszöveti masszázs segítségével át lehet dolgozni a mélyebb kötőszöveteket és izmokat, ezáltal a masszázs sokkal hatékonyabb.

Mi a lényege?

A mélyszöveti masszázs központjában a feszült izmok ellazítása áll, célja az izom és kötőszövet mélyebben történő masszírozása. A krónikus izomfeszülés vagy sérülés következtében  letapadt szövetek maradhatnak hátra, amelyek akadályozhatják a rendes vérkeringést és fájdalmat, korlátozott mozgást vagy gyulladást is okozhatnak. A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat, így segítik a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből.