Hitvallás


TEST

Kezdetben csak saját örömömre jártam különféle masszázsokra, érdekeltek a különféle technikák, és eljárások. E kalandozások során megismertem egy masszőrt, akinek 90 perces masszázsa után egy hónapig úgy éreztem, hogy a föld felett lebegek. Testileg-lelkileg megújulva, feltöltődve, belső békével felvértezve álltam a hétköznapok megpróbáltatásai elé. Meg akartam ismerni a titkát, el akartam sajátítani ezt az eljárást, így találtam rá az ősi thai masszázstechnikára.

Próbálok mindig összhangba kerülni vendégeimmel, és számukra a legjobbat nyújtani. Minden masszázs előtt egy rövid konzultáció során átbeszéljük, hogy mire van pontosan a vendégnek szüksége, milyen erősségű masszázst kedvel, illetve, ha van valamilyen fennálló betegsége, örülök, ha jelzi felém, hisz munkám így tud teljes lenni.

LÉLEK

A vendégeik problémáira nyitott masszőrök általános tapasztalata, hogy sokszor nem elég pusztán a testet kezelni. A fájó ízületek, görcsös izmok egy-egy gondos és szakértő masszázs során érezhetően javulnak ugyan, a problémák hátterében azonban sokszor összetett, gyakran mentális, illetve lelki eredetű bajok állnak.

Munkám során napi rendszerességgel találkoztam e jelenséggel, ezért szerettem volna vendégeim számára komplex megoldást kínálni panaszaikra – mutassanak azok testi vagy lelki problémákat, egyaránt. Immár végzett munkahelyi mentálhigiénés szakemberként igyekszem – a mentálhigiénés tanácsadás – során tanácsaimmal segíteni a lelki egészség megteremtését és megőrzését, miközben beszélgető partnerem pozitív tulajdonságaira és személyes erősségeire fókuszálva közelítünk az esetleges gondok megoldásához. Szakmai ismereteim alkalmazásával, tapasztalataim átadásával egy-egy kellemes beszélgetés során igyekszem, hogy ideális utat találjunk a különböző lelki, életvezetési vagy éppen társadalmi beilleszkedési nehézségekre.

Ha testi-lelki megkönnyebbülésre vágysz és élnél az imént ismertetett lehetőséggel, vagy egyelőre csupán további részletekre vagy kíváncsi szolgáltatásaim kapcsán, keress bizalommal az oldalon feltüntetett elérhetőségeim bármelyikén!