A nyári ruhaviselet azt is megmutatja, hogy mi a problémád a tartásoddal! Mit tehetsz?

Itt a nyár, és a jó idővel együtt beköszöntött strandszezon. Hónapokig ruhákkal fedett testrészeink egyre gyakrabban kerülnek mások figyelmének középpontjába, ám a nyári viseletek azt is megmutatják, hogy kinek milyen problémája van a testtartásával. A hajlott hát, a lelógó, előreesett vállak, a kitüremkedő csigolyák amellett, hogy nem festenek túl esztétikusan, sajnos komolyabb problémákat is jelezhetnek, illetve okozhatnak, mégis sokan csak akkor keresnek fel szakembert ezek kezelésére, amikor már tényleg nagy a baj.

Hosszú évek tapasztalatával elmondhatom, hogy egy igazán profi masszőrnek nem csupán „jó keze van”, hanem érti is a szakmáját. Tudja azt, hogy milyen forrásból – rossz szokásokból, egyéb egészségügyi problémákból – fakadhatnak bizonyos ízületi és izomzati rendellenességek, illetve hogy azok milyen további fájdalmas tünetek okozói lehetnek. Gondoltad volna, hogy a gyakori fejfájás, a látászavar, a nehézlégzés, sőt a rekedtség hátterében is meghúzódhat egy-egy olyan probléma, mely megfelelő szakértelemmel akár egy svéd- vagy thaimasszázs során is mérsékelhető volna?

Ha érdekel a téma és további részletekre is kíváncsi vagy, keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, és kövesd Facebook-, illetve Instagram-oldalamat, melyeken hasznos információkkal igyekszem segíteni, hogy egészségesen és minél jobb tartással vágj neki a strandszezonnak!