Mire jó az aromaterápiás masszázs?

Az aromaterápia olyan kezelés, ami az illóolajok bőrbe történő masszírozásakor fejti ki jótékony hatását. Az illóolajokkal történő masszázs egyaránt jó hatással van testi-lelki állapotunkra. A masszázs e formája javítja szervezetünk állóképességét, így gyakran alkalmazzák a különböző kórokkal szembeni megelőzésre. Azonban nemcsak a megelőzés hatékony eszköze, gombaölő, baktériumölő és gyulladáscsökkentő hatása miatt betegségek kezelésére is kiválóan alkalmas. A masszázs során a különböző illóolajok még inkább segíti az izmok ellazulását, így hatékony segítséget nyújtanak a stressz levezetésében, a feszültség feloldásában és a fáradtság leküzdésében. Ezen kívül serkentik a nyirokrendszert és jó hatással vannak a keringésre is. Mivel az aromaterápiás kezelés fokozza a szervezet természetes méregtelenítését megfiatalítja, táplálja és tisztítja bőrünket.

Miből áll egy ilyen kezelés?

Az aromaterápiás masszázs során a masszőr általában lassú, gyengéd, masszázsfogásokat alkalmazva segíti az olaj bőrbejutását. Az aromaterápiás kezelések különlegessége, hogy nem csupán a bőrbe juttatva járnak eredménnyel, már belélegezve is gyógyító vagy relaxáló hatással bírnak.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki fáradékony vagy stresszes életet él és szeretne kikapcsolódni, illetve szeretné fokozni szervezete ellenállóképességét.

Forrás: www.termalfurdo.hu